Thomas Roeland, Eigenaar

Bij Broers streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service. We begrijpen dat vloeren en raamdecoratie een belangrijk onderdeel zijn van het interieur van een woning of bedrijfspand. Daarom bieden we een breed scala aan opties, van klassiek tot modern, zodat onze klanten hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken.Stijn Roeland, Eigenaar

Wat Broers echt onderscheidt, is onze focus op kwaliteit en duurzaamheid. We werken samen met gerenommeerde leveranciers die hoogwaardige materialen leveren die lang meegaan. Daarnaast streven we ernaar om milieuvriendelijke producten aan te bieden, zodat onze klanten niet alleen een mooie, maar ook een verantwoorde keuze kunnen maken.


Onze winkel

Ontdek onze prachtige woonwinkel in de stad van de vliegende Hollander. Terneuzen, waar we een uitgebreide collectie bieden van stijlvolle vloeren en geweldige raamdecoratie voor een unieke en inspirerende interieur ervaring. Laat je betoveren door onze winkel, waar kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service samenkomen in een adembenemende omgeving.

Plan een gratis advies